Lyhyesti suomeksi

Tervetuloa Lipizzaner Lodgeen, kansainväliseen pikku-hotelliin, Slovenian maaseudun sydämeen.

Sijaintimme on loistava, koska suurin osa Slovenian sadoista nähtävyyksistä ja paikoista ovat alle tunnin ajomatkan päässä.

Lyhyesti suomeksi

 

Kotisivujemme pääkieli on englanti, mutta käänsin tämän sivun myös suomeksi. Minä Hanna (tämän suomennoksen kirjoittaja ja hotellin suuri johtaja) puhun mielelläni rakasta äidinkieltäni suomea aina, kun siihen on mahdollisuus.

Mikäli teillä on kysyttävää tai haluatte varata huoneen vaikkapa suomenkielellä, olkaa hyvä ja käyttäkää "Varaus" eli "Bookings" sivua tai lähettäkää sähköpostia suoraan osoitteeseen: info@lipizzanerlodge.com

Lyhyesti suomeksi

 

Kivenheiton päästä hotellilta löytyy muun muassa linnoja, luolia, jokia, järviä, vuoria ja metsää.

Sijaintimme on 35 minuutin ajomatkan päässä seka Italian, että Slovenian rannikolta, joten voitte suunnitella päiväretken rannalle tai vierailla kuvankauneissa rannnikkokaupungeissa, kuten Piran, joka tunnetaan myös Slovenian pikku-Venetsiana.

Lyhyesti suomeksi

 

Monet ihmiset ajavat suoraan Slovenian lävitse tietämättä, että heiltä jää näkemättä paljon luonnonkauniita nähtävyyksiä ja paikkoja. Olemme valmiita aisoa makuuhuonetta ylellinen kylpyhuoneuttamaan teitä löytämään ne. Sijaitsemme tosiaan lähellä Slovenian suosituimpia nähtävyyksiä; Postojnan tippukiviluolat, Predjama Linna ja upeat Lipizzan hevoset.

Filosofiamme on "kodista kotiin palvelu". Olette luonamme kuin kotonanne ja voitte suunnitella koko- ja puolipäiväretkiä tai rentoutua kirjan ja kahvikupposen ääressä, joissakin leppoisista istuskelupaikoistamme ja ihailla vuorten ympäröimiä maisemia.

Lyhyesti suomeksi

 

Hotellissamme on useita paikkoja rentoutumiseen; kahvila, elokuvahuone, josta löytyy 1,300 DVD-filmiä, hierontastudio ja suomalainen sauna.

Kaikissa huoneissamme on omat kylpyhuoneet ja televisio sekä DVD-soitin, joten voitte halutessanne rentoutua elokuvan parissa omassa huoneessanne.

Lyhyesti suomeksi

 

Tuomme aamiaisen mielellämme myös huoneeseenne. Teemme parhaamme, että Slovenian lomastanne tulee mahdollisimman antoisa. Voimme auttaa teitä päiväretkienne suunnittelussa sen verran, kuin haluatte. Tarjoamme opastettuja päiväretkiä autokuljetuksella, joilla teidän ei tarvitse huolehtia itse ajamisesta.

Vuokraamme myös polkupyoriä. Pyoräillen on mukava ajella pitkin metsapolkuja tai kyläteitä. Halutessanne voimme kuljettaa pyöranne vuoren, joen tai meren lähelle, jossa voitte viettää päivän pyöräillen.

Lyhyesti suomeksi

 

Huonehintamme on 50€/henkilö ja perustuu kahden henkilön huonevaraukseen samassa huoneessa. Hinta sisältää aamiaisen.

Tarjoamme myös paikalliseen ruokakulttuuriin perustuvaa, maistuvaa kotiruokaa. Lähiseuduilla on myös yli tusinan verran ravintoloita, jotka sijaitsevat kahdenkymmenen minuutin ajomatkan päässä hotelliltamme.

Lyhyesti suomeksi

 

Osoitteemme Landol 17, Postojna sijaitsee hyvin lähellä Slovenian modernia moottoritieverkostoa. Olemme vain 45 minuuttia Ljubljanan lentokentältä ja 40 minuutin ajomatkan päässä Triesten lentokentältä. Venetsiaan on noin 1,5 tunnin ajomatka.

Lyhyesti suomeksi

 

Finnair lentää Helsingistä joko suoraan tai Frankfurtin kautta (vaihtolento) Ljubljanaan. Tampereelta Norwegian lentää Venetsiaan. Katsokaa myos FLIGHTS sivuamme ja tietysti voitte ottaa meihin suoraan yhteyttä; autamme mielellämme löytämään parhaat lennot Slovenian lomallenne.

Email: info@lipizzanerlodge.com

Address: Landol 17, Postojna 6230, Slovenia

Phone: +386 5620 3443
Mobile: +386 40 47 0239 or +386 40 37 8037

SLOVENIA Weather